Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?
Pagina 1:

Albert

Leeftijd: 50

Hoi allemaal,

Graag wil ik in contact komen met leeftijdgenoten om mee te schrijven.

Ik ben 50 jaar sta optimistisch in het leven, ben reislustig en zeer breed geinteresseerd.

Wat zoek ik? Nou eigenlijk heb ik niet veel wensen, als je maar geen loodzware volbeladen rugzak meesjouwd en tegen mijn best wel uitgsproken meningen kan, of mooier nog, er zelf ook een hebt en af en toe van een lekkere discussie houdt.

Verder heb ik buiten het internet ook een leven, verwacht dus geen 20 mailtjes in een week..... tenzij het natuurlijk heel gezellig is met elkaar.

Groetjes Albert

Ps ik ben bereikbaar onder hoogeveenbart op yahoo een puntje en dan com


stefan@deds.nl

Leeftijd: 37

Hallo,
Ik ben opzoek naar een (pen)vriendin die net als ik na dit leven naar de hel gaat. Ik ben vrolijk, humoristisch, een beetje eigenwijs en ik heb een luisterend oor. Ik zoek specifiek naar een vrouw die verwacht of zeker weet dat ze na dit leven naar de hel gaat, omdat ik een vriendschap of meer wil opbouwen die ook straks in de hel nog in stand blijft. Ben jij degene die ik zoek? mail dan naar stefan(at)deds.nl vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Groeten, Stefan


Bert

Leeftijd: 54

Hallo dame Zou je het leuk vinden om met met mij man een fantasie date te schrijven. Om de beurt een stukje schrijven en kijken hoe deze fantasie date verloopt??

bertvande2020(at) outlook(punt)com
Gr Bert


Marco

Leeftijd: 48

Soms gaan dingen anders dan je zou willen en daarom zoek ik iemand om het leven (al schijvend) te relativeren. Ben getrouwd en heb kinderen en hou van reizen, sporten, spelletjes


Bob

Leeftijd: 46

Hoi,

Welke vrouw van rond mijn leeftijd komt mijn mailbox vullen met (gezellige) mailtjes ?
Ben opzoek naar die gezellige klik, uitkijken naar elkaar mailtjes en gewoon alles met elkaar kunnen delen wat je wilt.

Wie komt mij in mijn mailbox verrassen ??

Je kunt mij mailen naar bobje1974 (at) outlook.com

Groetjes
Bob


Marita van oosten

Leeftijd: 47
Highslide JS

Ik zoek graag gezellig vriendin met mij samen wandelen en high tea of lunchen !! Omdat ik soms eenzaam ben en woon meestal door de week alleen thuis maar ben wel gelukkig getrouwd met zo lieve man Martin die is hele week uit huis van zijn werk internationale vrachtwagenchauffeur mis hem elke dag !

Gr marita


Floor

Leeftijd: 16

Ik zoek iemand die ook willen mailen over school, hobby's, sport en zo. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk.
Ik ben nog geen 16, maar anders kan je je niet aanmelden.

Groetjes
Floor


jasmijn

Leeftijd: 16

Hoi

Ik wil graag een penvriend of vriendin die het ook leuk vindt om te kletsen over school en vrije tijd en hobby's. Ik hou van shoppen, sporten, lezen en nog veel meer. Zit nog op school. Wil jij mijn vriend of vriendin worden. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk, als je maar gezellig bent.

Groetjes
Jasmijn


Rob

Leeftijd: 60

Goedendag allemaal, ik ben, naar men zegt, een sympathieke en vaderlijk ingestelde man. Ik zou het heel leuk vinden om hier een leuke en spontane dame te treffen die gecharmeerd is van een Daddy. Het lijkt mij ontzettend leuk om een soort van vriendschap op te bouwen. Ik woon in de omgeving van Rotterdam. Hopelijk tot snel............


Ina

Leeftijd: 63
Highslide JS

Wonend in Haarlem, interesse in natuurlijk tuinieren, plantaardige voeding, fotografie, wandelen, de wadden, lege stranden en stapels boeken lezen met als voorkeur Scandinavische thrillers, sociale romans en reisverhalen.Ik zoek penvrienden om van gedachten te wisselen over de dagelijkse dingen in het leven. Geen relatie.Fijne dag.