Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Inloggen

Hoe werkt het?

Wachtwoord vergeten?

Plaats gratis bericht
Pagina 1:

stefan

Leeftijd: 39

Hallo,
Ik zoek specifiek naar een (pen)vriendin die na dit leven, net als ik, naar de hel gaat. Weet je zeker dat je daar terecht komt, of verwacht je het? Of geloof je er misschien niet zo in maar weet je wel van jezelf dat je iemand bent die in de hel thuishoort als die bestaat? Dan leer ik je graag kennen. Je kan me mailen op stefan(at)deds.nl vervang (at) door het apenstaartje.
Hieronder nog wat uitleg voor diegene die liever eerst begrijpt wat ik zoek voor te reageren. Ik Stel me de hel voor als een diepe put met een gigantische berg kokende stront waarin mensen die daar terechtkomen liggen en extreem gemarteld worden. Op die plek vol pijn en stank ben je dus enkel nog het resultaat van je slechte leven/keuzes. Niks meer om over op te scheppen, niks meer om op te hopen, niks uiterlijks meer waarom je geliefd zou kunnen worden door een ander. Maar toch denk ik dat mensen die daar zijn of nog komen ook verlangen naar iemand die ondanks die hopeloze en verdiende situatie naast hen wil liggen, die hen steunt, van hen houdt en voor eeuwig bij hen blijft. Dat is wat ik zoek, want ik verdien de hel echt, maar ook wat ik wil geven aan iemand die dat ook echt verdiend. Of dat op vriendschappelijke of relationele basis zal zijn moet de toekomst en onze klik uitwijzen. Voor mij is het zo dat ik me sexueel enkel nog aangetrokken kan voelen tot iemand die net als ik naar de hel gaat. Maar ook een vriendschap zonder sexuele lading met iemand die net als ik naar de hel gaat zou ik al heel fijn vinden. Waarom ik specifiek een vrouw zoek? Ik heb gewoon niet zo`n klik met mannen, ik zou niet voor eeuwig de hel met een man willen delen. Ben je zelf niet degene die ik zoek maar denk je die wel te kennen? wijs diegene dan op mijn oproepje zodat ze contact met me kan zoeken. Ik zoek echt al ruim 10 jaar, en zou degene die ik zoek nu weleens heel graag willen vinden.
Groeten Stefan


Adriaan

Leeftijd: 48

Leuk dat je mijn oproep leest, ik ben op zoek naar een penvriendin om met elkaar de gezellige maar ook de andere dingen die je meemaakt en bezighoud te delen. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk,

Ik ben Adriaan, 48 jaar, relatie en wandel graag in de natuur of op het strand en met de hond en maak tijdens het wandelen/uitjes graag foto's en zou het leuk vinden om ook samen foto's uit te wisselen.

Hoop van je te horen. Mijn mail adres is adriaan.1974 (at) outlook (punt) com

Groetjes Adriaan


Moeniek

Leeftijd: 45

Hallo, Ik ben opzoek naar een penvriend(in). Jaren terug heb ik via deze 2 penvriendinnen gevonden. Leeftijd vanaf 40. Hou jij van schrijven.stuur mij dan een mail.


Ilona

Leeftijd: 28

Heyhey! Mijn naam is Ilona, ik ben 28 jaar oud en woon in Lelystad. Ik vind het leuk om te wandelen, met vrienden af te spreken, kaartspellen te spelen, naar conventies te gaan, te winkelen, naar muziek te luisteren en te Netflixen. Momenteel werk ik bij een schoenenwinkel. Ik heb een relatie en ben puur op zoek naar vriendschap. Ik zoek penvriend(inn)en tussen de 23 en 40, man of vrouw maakt me niet uit. Ook lijkt het me wel eens leuk om fysiek af te spreken! Via mail of brieven contact hebben/houden vind ik ook prima. Hopelijk tot snel!


manuel vierkant

Leeftijd: 38
Highslide JS

hallo

ik ben manuel ben 38 jaar
Woon in Soesterberg
en zoek een lieve vrouw om gezellig mee te mailen
manuelvierkant at gmail.com
of via WhatsApp te praten
leeftijd is niet belangrijk
me hobby`s zijn
muziek luisteren, tv kijken, film of dvd kijken, wandelen, zwemmen, naar het strand gaan,
met me katten knuffelen, met de auto weg gaan, kerstshows bezoeken, kerst
Ik organiseer ook evenementen voor zieke kinderen die in het ziekenhuis liggen
Heb geen ouders meer
Ben getrouwd
Maar mijn partner heeft sinds 2013 hartfalen


Simone

Leeftijd: 63

Ben op zoek naar mailvrienden die van cultuur houden.
Mijn hobbies zijn: Lezen, corresponderen (doe ik al héél lang), musea bezoeken, fietsen.
Leeftijd onbelangrijk, jonge mensen zijn ook welkom om te reageren.


Bram Vermeer

Leeftijd: 38

Dag iedereen,
Ik ben Bram. En het lijkt mij wel leuk om met andere in contact te komen


Edwin

Leeftijd: 60

Hoi!

Ik zoek een leuke (chat/mail)vriend(in) om gezellig te kletsen over leuke dingen zoals reizen, vakanties, fotograferen, muziek, film en alles waar we gezellig over kunnen kletsen. Eigenlijk is elk onderwerp goed! Ben niet op zoek naar een vaste relatie. Spreekt je dit aan? Stuur mij dan een reactie!

Edwin.


Carola

Leeftijd: 62

ben een vrouw getrouwd met een man met autisme dat niet altijd meevalt dan zoekt ik een vriendin om met te mailen over de dagelijks dingen kletsen


Jajaliiaa

Leeftijd: 31
Highslide JS

Lief, vriendelijk, lachend, genereus, warm, romantisch en erg ondeugend