Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Inloggen

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Inloggen


Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Kost het iedere keer een credit als ik dezelfde persoon wil mailen

Als je een bericht verstuurt via Penvrienden krijgt de ontvanger jouw e-mailadres te zien (als afzender). Als hij reageert op de mail hebben jullie elkaars e-mailadres en heb je Penvrienden daarna niet meer nodig om elkaar te mailen.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met menno@deio.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Ferry

Leeftijd: 70

Liefhebber van erotische verhalen en interesse in zij die daarvan genieten of ze zelf (willen) schrijven.


Bugsy

Leeftijd: 47

Ik sta open voor leuke en gezellige vriendschappelijke contacten.
Gewoon gezellig kletsen over van alles en nog wat.
Zoek zeker geen relatie.


Simone

Leeftijd: 63

Ben op zoek naar mailvrienden die van cultuur houden.
Mijn hobbies zijn: Lezen, corresponderen (doe ik al héél lang), musea bezoeken, fietsen.
Leeftijd onbelangrijk, jonge mensen zijn ook welkom om te reageren.


Nel

Leeftijd: 67

Wil graag contact hebben met man of vrouw op te mailen vindt ik gezellig ben weduwe


stefan

Leeftijd: 39

Hallo,
Ik ben specifiek opzoek naar een (pen)vriendin die net als ik na dit leven naar de hel gaat.

Weet jij dat je in de hel thuishoort, of verwacht je daar terecht te komen? Dan leer ik je graag kennen. je kan me mailen op stefan(at)deds.nl vervang (at) door het apenstaartje

Ik hoop hier iemand te vinden met wie ik in dit leven een mooie band kan opbouwen en na dit leven de hel kan delen


Piet

Leeftijd: 85

Hallo,
Ik ben Piet en sta nog volop in het leven. Dat wil zeggen dat ik ook als niet precies weet wat er speelt in ons leven, wat we wensen en missen. Erover praten, kan soms een oplossing zijn en als het geen oplossing brengt, kan het zeker ook heel gezellig zijn. Bovendien schrijf je met iemand die jou niet kent en waar je dus in principe ook alles aan kwijt kunt wat je wilt. In een tweegesprek kan het nog voorkomen dat je je mogelijk ergens voor schaamt, maar in dit geval dus niet. Met mij kun je over van alles en nog wat schrijven en heb ook de illusie dat ik op veel verschillende gebieden wel iets verstand van heb. Dus oud of jong ik zie je uitnodiging om elkaar regelmatig te schrijven graag tegemoet. En je krijgt van mij altijd bericht terug hoor. Liefs Piet


Jette

Leeftijd: 69
Highslide JS

Jette is op zoek naar een mailvriendje van haar leeftijd omdat ik nu in deze levensfase ruimte heb voor nieuwe "input" en ik open sta voor integer en meelevend schrijf-contact. Daar ik weinig mannen in mijn kennissenkring heb, ben ik hier op zoek naar een serieuze single penvriend. Een "heer" met waarden en normen. Ik ben een humorvolle, optimistische en sociale vrouw, alleenstaand en ben in velerlei dingen geïnteresseerd. Ik kijk uit en ben benieuwd naar je reactie.


Frank

Leeftijd: 61

Hoi,
ben jij die spontane vrouw die op een oproepje hier reageert op een man. In dit geval ben ik het ,een man van 61,die jong van geest is en van de mooie dingen in het leven geniet. En wil ze graag delen met jou, maar ook die van jou. Misschien hebben we dingen met elkaar gemeen om samen het hier over te kunnen praten. Ik zie jouw mailtje wel tegemoet.
Groetjes,
Frank


Sven

Leeftijd: 37

Hallo, ik zoek een leuke en normale vrouw om gezellig mee te mailen, mag ook spannend mailen zijn. Ik kan over verschillende onderwerpen kletsen en het is altijd leuk om al mailend telkens weer op andere onderwerpen te komen. Graag hoor ik van je! mailen kan via de site of via stl55555 at yahoo punt com


jasmijn

Leeftijd: 16

Hay

Ik zoek een penvriend of vriendin die het ook leuk vindt om te kletsen over school en vrije tijd en hobby's. Ik hou van shoppen, sporten, lezen en nog veel meer. Zit nog op school. Wil jij mijn mailvriend of vriendin worden. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk, als je maar gezellig bent.

Groetjes
Jasmijn