Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met menno@deio.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Annemie

Leeftijd: 72

Ik sta open voor een pen vriendschap met iemand van mijn leeftijd of wat jonger of wat ouder.
Bo

Leeftijd: 21
Highslide JS

hoi allemaal,
wie zou het leuk vinden om met mij te mailen? Het is een rare tijd nu en ik zoek mensen die het leuk vinden om over vanalles te mailen. Mijn doel is nieuwe vriendschappen opbouwen en het zou leuk zijn als je niet na een paar mails stopt. we kunnen het over alles hebben en leeftijd of geloofsovertuiging speelt geen rol. Ikzelf zie veel uit een spiritueel oogpunt. en ik heb een spirituele visie over wat het coronavirus de wereld wil leren.
maar wie ben ik? vrouw van 21, spiritueel ingesteld, hou van wandelen in de natuur, leuke dingen doen, muziek luisteren. wil je meer van me weten, mail dan.


LODEVICA

Leeftijd: 65

Hallo .
IK ben Lodevica.
Ben op zoek naar een mail vriend .Het gaat niet om een relatie.!
Ik vind gewoon leuk om met iemand van gedachten te wisselen, ervaringen te delen, en zomaar leuke dingen te mailen.....
GROETJES. ...... LODEVICA......


Ruud

Leeftijd: 52

Hai,

Ik ben een 52 jarige man, best wel gezellig al zeg ik het zelf, op zoek naar gezellige damesom mee te communiceren. Omdat ik best wel regelmatig van huis ben vanwege m'n werk zou ik het leuk vinden om met een leuk iemand over de dagelijkse dingen te praten en wat er zoal gebeurt als ik er niet ben. Oja, ik hou oa van wandelen en fietsen, dagje sauna, terrasje, film, muziek en nog veeeeelllll meer, nieuwsgierig? Dan lees ik je graag!

Groetjes voor nu


Bugsy

Leeftijd: 47

Ik sta open voor leuke en gezellige vriendschappelijke contacten.
Gewoon gezellig kletsen over van alles en nog wat.
Zoek zeker geen relatie.


Huismus

Leeftijd: 54
Highslide JS

Ik ben een 54jarige vrouw, ben een vrijgezel die heel graag een oprechte penvriendschap wil opbouwen. Ik ben niet op zoek naar een relatie, daar heb ik geen interesse in.
Ben je net als ik een huismus, geniet je nog van de kleine gelukjes in het leven zoals een lieveheersbeestje die je toevallig vind in je tuin of een kat die met een balletje speelt schrijf me dan.
Ik hou van rust, gezelligheid, positiviteit, vrijheid, simpele dramaloze dagen.


Bob

Leeftijd: 45

Hoi medepenners,

Ben op zoek naar een mailvriendin van ongeveer mijn leeftijd om (gezellig) mee te mailen over de zin en onzin van het leven en dingen die je bezig houden.
Ben zelf wat terug getrokken, kat uit de boom kijker en heb gewoon wat tijd nodig om iemand te leren kennen en vertrouwen dus verwacht niet gelijk diepgaande gesprekken... maar als je dit niet afschrikt dan hoop ik van je te horen..

Ben niet op zoek naar een relatie want die heb ik al

Voor wie geen credit heeft, je kunt mijn bereik op: barbabobbie (at) outlook.com

Groetjes
Bob


Francis La Lau

Leeftijd: 18
Highslide JS

Ik ben een jongen van 18 uit Friesland. Ik ben ongeveer 178 cm, ik heb blauw/groene ogen, ik heb donkerbruin haar en ik heb een beetje een alternatieve kledingstyle (aesthetic). Ik hou erg van lezen, films kijken, muziek luisteren, maar de sterren kijken, gitaar en piano spelen (ik ben nog niet heel goed) en ik ben heel sociaal. Ik volg ook de opleiding sociaal werk. Lijkt het je leuk om met me te praten, neem dan contact met me op! Email adres mag ik hier niet inzetten (francislalau(apenstaartje)gmail.com) dus dan maar de insta. Dus als je geen credits hebt om te reageren, stuur me iets op insta: francislalau


stefan@deds.nl

Leeftijd: 35

@melinde van de zande: ik heb hier geen tegoedd maar wil best met je praten. mail maar naar stefan(at)deds.nl vervang (at) door het bekende teken..


Edwin

Leeftijd: 57

Hoi!

Ik zoek een leuke (chat/mail)vriendin om gezellig te kletsen over leuke dingen zoals reizen, vakanties, fotograferen, muziek, film en alles waar we gezellig over kunnen kletsen. Eigenlijk is elk onderwerp goed! Ben niet op zoek naar een relatie.

Edwin.