Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met menno@deio.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Hanoeska

Leeftijd: 29

Hey,

Ik lees hier super leuke beschrijvingen van mensen! Verfrissend om ook te zien dat mensen tijdens corona het contact graag willen opzoeken via chat of brief. Ik kwam spontaan hierop en dacht, why not?

Ik zoek een penvriend(of vriendin) tussen 20-40 jaar, soortgelijke hobbies zoals films, schrijven, dieren, kunst, muziek, 90's! Ook vind ik het leuk om over het dagelijkse leven te praten en levenservaringen te delen.

Ben een verlegen type (V), zoekend naar mijn motivatie om weer te gaan joggen en zodra ik een klik voel kan ik eindeloos praten

je kan me contacteren op: hanoeska11(a)gmail(punt)com


Ben

Leeftijd: 56

Hallo

Deze vrolijke spontane jongeman van 56 is op zoek naar een mailvriendin om gezellig
te gaan mailen .
ik zoek meer een soort maatje, één waar je alles mee kunt delen en die een luisteren oor heeft
en zelf geen gesloten boek is .
spreek jou dit oproepje aan ? nou wacht dan niet langer , ik kijk naar je uit .


groet Ben


Theresia

Leeftijd: 68

Hallo pen vriendin,
Ik wil graag via deze weg in contact komen met een leuke pen vriendin. Over alles schrijven wat je zoal bezig houdt, goede dingen en ook wat mindere dingen. Die je kan bespreken met een goede pen vriendin. Ik woon in de provincie Groningen, maar ben geboren in Den Haag. Eerst nog een hele tijd in Berkel en Rodenrijs gewoond, dus wonen wij al heel lang niet meer in de residentie. Alle hobby die er zijn, heb ik wel gedaan. Dus gewoon lekker met elkaar schrijven lijkt mij heerlijk.
met een vriendelijke groet Theresia


Kim

Leeftijd: 34

Hallo allemaal,

Ik ben Kim en ik woon in het noorden van het land met mijn nu nog vriend (met dank aan corona, anders was het al mijn man) en 2 zoontjes van 3 en 6.
Ik ben (kleuter)juf en geniet daar enorm van.

Ik heb altijd al een zwak gehad voor post, dat begon al in mijn jonge jaren met penvriendinnen. Later is dit wat veranderd naar postcrossing en snail mail en zijn veel penvriendschappen door gebloed ook mede door de drukke tijd met 2 jonge kinderen.
Ik merk nu alleen dat ik het toch mis. De kaartjes en snails ben ik wat op uit gekeken en ik mis de lange brieven.
Ik hou van lange brieven en vind het stiekem erg leuk als dit op leuk papier is of versierd met stickers, stempels enz..een cadeautje in de brievenbus.

Ik denk dat het leuk is wanneer we wat gezamenlijke interesses hebben, dan kun je daar over schrijven, maar het hoeft niet.
Kinderen, trouwerij aan het voorbereiden, natuur; bos, strand, geocachen, creatief met papier, volleybal, lange brieven zijn wat steekwoorden.

Leeftijd? Iets minder belangrijk. Iets van 28 - 40? Maar spreekt dit oproepje jou aan, stuur me gerust een berichtje.
Kim_bron (apenstaartje) hotmail .com


Liesbeth

Leeftijd: 55
Highslide JS

Ik heb al een paar penvriendinnen en zou er graag nog een vinden om lekker te mailen over wat ons bezighoudt, gezellig of serieus. Af en toe live afspreken zou wat mij betreft een mogelijkheid zijn. Snailmail is leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar email. Ik ben niet van het appen. Mijn interessegebieden zijn brocante, boeken (lezen en schrijven), dier & natuur (heb hond, paarden en kippen), Netflix&tv en de wereld om ons heen. Sporten en muziek zijn geen thema's waar ik veel mee heb. Ik ben vrijgezellig en heb geen kinderen. Voel je een match? Laat dan van je horen!


miranda

Leeftijd: 45

ik ben op zoek naar leuke penvrienden( of vriendinnen) gewoon om mee te mailen, ik ben niet op zoek naar een date, eventueel ook lotgenoten om ervaringen mee te delen, ik heb veel hobby,s geschiedenis , lezen , fietsen , muziek enz, ik heb veel gevoel voor humor en ben leergierig en vindt het wel leuk om te horen wat andere mensen als hobby hebben


stokvisje

Leeftijd: 33

Hoi leuke mensen,

Ik ben 33 jaar en op zoek naar een penvriend of vriendin om mee te mailen of te chatten. Iemand waar ik mee kan lachen maar ook die je serieus neemt als er eens iets is. Ik hoor graag van je.

stokvisindepanatgmailpuntcom


Aquarius28

Leeftijd: 40

Hoii ik ben op zoek naar een mailvriend of via app mag ook, met wie ik kan praten over de dagelijkse leuke en minderleuke dingetjes of over koetjes en kalfjes ik ben wel een soort van bescheiden type, maar we kunnen mekaar wel beter kennen misschien kunnen we dan goeie mail(app)vrienden worden
Groetjes


John2019

Leeftijd: 69

Ik ben op zoek naar een vrouwelijke penvriendin (leeftijd onbelangrijk). Ik ben gebonden en lever vele uren mantelzorg. Door deze thuissituatie ben ik vrij geïsoleerd en heb behoefte aan communicatie naar elk onderwerp.
Je kunt mij ook rechtstreeks via Vriend2019apenstaartjegmail.com (het woord apenstaartje vervangen door een toetsenbord apenstaartje) benaderen. Je ontvangt altijd antwoord. Ik ben benieuwd en hoop op een reactie!


Boefje

Leeftijd: 51

Hoi oudere dame uit regio den haag,
ik ben op zoek naar jouw om gezellig te mailen.
Ik ben een 51e jarige man maar zoek een oudere mailvriendin gewoon om het feit dat ik het fijner vind
om te praten met een oudere dame.
Mijn hobby,s zijn massage geven me hond computer mailen.
Dus lijkt het je iets om met mij te mailen, mail me je email en wie weet tot mails.
groetjes van uit den haag