Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Kost het iedere keer een credit als ik dezelfde persoon wil mailen

Als je een bericht verstuurt via Penvrienden krijgt de ontvanger jouw e-mailadres te zien (als afzender). Als hij reageert op de mail hebben jullie elkaars e-mailadres en heb je Penvrienden daarna niet meer nodig om elkaar te mailen.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met menno@deio.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

stefan@deds.nl

Leeftijd: 37

Hallo,
Ik ben 37, blind vanaf mijn geboorte, vrolijk en met een luisterend oor. Ik ben opzoek naar een (pen)vriendin die net als ik na dit leven naar de hel gaat. Ben jij zeker dat je in de hel komt, of vind je dat je daar thuishoort? Dan wil ik jou leren kennen. Je kan me mailen op stefan(at)deds.nl vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.

Groeten, Stefan


Mathieu

Leeftijd: 56

Erotisch gay chill chitchatten via mail. Fantasy, erotisch, tikkie vulgair maar eerlijk en gedurfd. Geen onthulling van identiteiten: graag beetje discreet voor ons beiden.


Ellen

Leeftijd: 43

Hoihoi,
Ben jij, net als ik, op zoek naar iemand om mee te kletsen? Dan hoop ik dat we op zo'n manier een klik hebben dat er een begin gemaakt is. Ik hou van onder andere lezen, strandwandeling maken, muziek luisteren en heerlijk in de zon zitten. Verder vind ik brieven/kaarten per post heel leuk om te sturen en te ontvangen.
Hoop tot snel.


manuela

Leeftijd: 50
Highslide JS

contact gezocht met mensen die graag willen schrijven en mailen(en misschien elkaar ontmoeten) ik wil niet alleen over de leuke dingen in het leven schrijven maar het mag ook diepgang gaan..tenslotte heeft iedereen een rugzakje , ik ben zelf getrouwd, kids, dieren, doe vrijwilligerswerk, ik wil graag een goede en fijne vriendschap opbouwen, en niet voor even, maar voor het leven..
Je mag me mailen...omgeving gelderland, kom zelf uit nijmegen, heb een 45 km autootje dus wie weet gaan we daar eens samen in touren...
ook mensen die in een scootmobiel of een handicap hebben mogen reageren, aangezien ik zelf slecht te been ben


John

Leeftijd: 59
Highslide JS

Ik ben op zoek naar een lieve penvriendin....leeftijd is niet van belang
Voor een leuk mail contact...vriendschap......... een goed gesprek...een luisterend oor.... .en wie weet....kunnen we wat voor mekaar gaan betekenen
Wat vind ik leuk.....goeie vraag....voor jou een vraag voor mij een weet......
010 is mijn zipcode
Mijn telefoon nr is.........06 ***
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt.......mooi

Via onderstaand adres kom je alles te weten
.
buvaal333 apestaartje gmeel punt com

Groetjes


Ruud

Leeftijd: 60
Highslide JS

Hoi. allemaal
Ik ben Ruud ik zou graag willen mailen,appen met een leuke pen(vriendin)
om over van alles en nog wat te kletsen.

Of zoek je een luisterend oor of een schouder ben je van harte welkom.
Ook gesprekken met diepgang ga ik niet uit de weg.
Ik heb een heel brede interesse opgebouwd door de jaren heen.
Veel meegemaakt.
Lees graag een goed boek zoals thrillers,realistische spookverhalen, literatuur,
Kletsen over muziek( jaren 60/70)doe ik ook graag.
Speel klein beetje gitaar

Dus als je terug schrijft vertel ik jou meer over mijzelf.

Leeftijden zijn niet belangrijk enkel een getal.

RuudSteman at outlook.com
Wie durft?.


Sjoerd

Leeftijd: 35

Welke leuke meid/vrouw zou met mij willen mailen? Leeftijd maakt me niks uit. Ik vind het leuk om gezellig te kletsen heen en weer en te wachten op dat leuke berichtje in de mailbox. Wie weet vloeit er een leuke vriendschap uit voort! Je kan me een berichtje sturen naar stl55555 at yahoo punt com en wie weet tot snel.


Edwin

Leeftijd: 57

Hoi!

Ik zoek een leuke (chat/mail)vriend(in) om gezellig te kletsen over leuke dingen zoals reizen, vakanties, fotograferen, muziek, film en alles waar we gezellig over kunnen kletsen. Eigenlijk is elk onderwerp goed! Ik hou ook van stout en ondeugend zijn op z'n tijd. Ben niet op zoek naar een vaste relatie. ookedwin apie outlook punt com.

Edwin.


jaap

Leeftijd: 73

ben op zoek naar een jonger mailmaatje. ik heb heel lang met jongeren gewerkt vandaar dus. woon in Zuid Holland. wel 18+ natuurlijk. ben gezond en vitaal normaal postuur


pure man

Leeftijd: 41
Highslide JS

Pure man (zo echt als wat , zonder maskers en een en al gevoel )

zou graag schrijf/mail met een meid-vrouw (kalenderleeftijd zegt niks over ziel en geest).

en goede vriendschapbasis opbouw.(en met liefde en intiem laat alleen toe zoals bestemd is ,als oude ziel kan ik niks onbezielt en niet zomaar iemand)

eik leef rustig van klein af aan (jaren 80 vond ik al snel gaan) en leven is rustig bedoelt .

heel erg hooggevoelig en hou van weinig prikkels.

Ik leef van wajong en gebaat bij rustig leven zoals in essentie bedoelt is en heb niks met oppervlakkigheid .

vele me pad alleen gelopen en mis op dieper level deel met gelijke

Ik geniet van eenvoud zoals brood bak, opgietkofffie , zelf dingetjes maak.

Ik heb ook van klein af aan heimwee naar andere tijden (en sinds mobiele telefoon en internet is de wereld nog verder van essentie af ), ik leefrustig.

ik ben jaren alleen (na overlijden partner en is ook enige geweest en heb ook bewust geen kinderen)en zou graag gelijkgestemde meid vrouw tref om mee te schrijf te deel (ja het maakt niet uit of term oude ziel of zo je wel of niks zegt en is ook nietbelangrijk , gaat om wie je in essentie bent)

Juist zuiver en puur deel en ook elkaar geestelijk voed , heb je je leven ook veel alleen gelopen.? of spreekt je aan reageer dan , dat is net als met vakantie , ik al jaren niet weggeweest, maar reis innerlijk 24/7 .

Alle onzekerheden , angsten , imperfecties mag je gewoon deel ten puurste,love imperfectie en echtheid .

Ik ben introvert met diepe binnenwereld en wil je graag schrijf/mail en goede vriendschapsbasis opbouw m(relationeel /intiem wil ik alleen met onvoorwaardelijk bedoelt is en zoals God zelf ook zegt , zuiver van hart) dan hoop ik van je te horen en of je nu uit nederland of belgie maakt niet uit of elders en je afkomst of uiterlijk ook niet .

Ik heb geen sociale media ,alleen mail , geen tv, geen smartphone en vond de jaren 80 al van essentie af en zou zo in huis op de prairie gepast heb .

wie weet tot hoors

indeverkeerdetijdgeboren apestaartje protonmail com