Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Kost het iedere keer een credit als ik dezelfde persoon wil mailen

Als je een bericht verstuurt via Penvrienden krijgt de ontvanger jouw e-mailadres te zien (als afzender). Als hij reageert op de mail hebben jullie elkaars e-mailadres en heb je Penvrienden daarna niet meer nodig om elkaar te mailen.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met menno@deio.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

stefan@deds.nl

Leeftijd: 38

Ik heet Stefan ben 38 jaar en blind vanaf mijn geboorte. ik zoek een (pen)vriendin die, net als ik, na dit leven naar de hel gaat. Dus weet jij zeker dat je naar de hel gaat, of verwacht je dat? dan wil ik je graag leren kennen. ik voel op vriendschappelijk en relationeel vlak alleen aantrekkingskracht tot een vrouw die ook naar de hel gaat net als ik. dus ben jij dat mail dan naar stefan(at)deds.nl vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Groeten Stefan


Carola

Leeftijd: 62

ben een vrouw getrouwd met een man met autisme dat niet altijd meevalt dan zoekt ik een vriendin om met te mailen over de dagelijks dingen kletsen


jaap

Leeftijd: 73

ben op zoek naar een jonger mailmaatje. ik heb heel lang met jongeren gewerkt vandaar dus. woon in Zuid Holland. wel 18+ natuurlijk. ben gezond en vitaal normaal postuur


Kim

Leeftijd: 34

Hallo allemaal,

Ik ben Kim en ik woon in het noorden van het land met mijn man en 2 jongens van 5 en 8.
Ik ben (kleuter)juf en geniet daar enorm van.

Ik heb altijd al een zwak gehad voor post, dat begon al in mijn jonge jaren met penvriendinnen. Later is dit wat veranderd naar postcrossing en snail mail en zijn veel penvriendschappen door gebloed ook mede door de drukke tijd met 2 jonge kinderen.

Na een nieuwe start met diverse penvriendinnen, bleek corona een tijd waarin meer tijd was voor post. Het normale leven is weer op gang en mijn bus is steeds vaker leeg. Helaas heeft niet iedereen tijd gehouden om te schrijven. Ik wel, het is mijn hobby en ik vind er zoveel rust in!

Ik hou van lange brieven en vind het stiekem erg leuk als dit op leuk papier is of versierd met stickers, stempels enz..een cadeautje in de brievenbus.
Het creatieve is niet noodzakelijk hoor, het gaat om de brief uiteindelijk.

Ik denk dat het leuk is wanneer we wat gezamenlijke interesses hebben, dan kun je daar over schrijven, maar het hoeft niet.
Kinderen, natuur; bos, strand, geocachen, creatief met papier, lange brieven zijn wat steekwoorden.

Leeftijd? Iets minder belangrijk. Iets van 28 - 40? Maar spreekt dit oproepje jou aan, stuur me gerust een berichtje.


Sjoerd

Leeftijd: 36

Goedendag, ik ben al een tijd opzoek naar een leuk mailmaatje, gewoon gezellig mailen over van alles en nog wat, wat je bezig houdt en wat je hobby's zijn. Wie zou dit leuk vinden? Man/vrouw en leeftijd maakt niet zoveel uit, wie weet tot mails.


Jessica

Leeftijd: 16

Hoi

Ik zoek een begripvolle penvriend of vriendin waarmee ik over allerlei dingen kan praten. School, hobby's, thuissituatie en dergelijke.
Sport, fotografie en tv/netflix kijken vind ik leuk om te doen.
Reageer aub. Leeftijd maakt niet zoveel uit.

Groetjes.


Gerrit

Leeftijd: 55

Hoi
Is hier nog een leuke vrouw die mailcontact zoekt met een man?? Mailen over van alles en nog wat, en wat je zo bezig houd.
Ben niet op zoek naar een relatie, of date gewoon een gezellig vrolijk mail contact
gerritvande apenstaartje Outlook punt com
Hoop je te lezen
Groetjes Gert


manuel vierkant

Leeftijd: 37
Highslide JS

hallo

ik ben manuel ben 37 jaar
en zoek een lieve vrouw om gezellig mee te mailen
manuelvierkant at gmail.com
of via WhatsApp te praten
leeftijd is niet belangrijk
me hobby`s zijn
muziek luisteren, tv kijken, film of dvd kijken, wandelen, zwemmen, naar het strand gaan,
met me katten knuffelen, met de auto weg gaan, kerstshows bezoeken, kerst


Emma

Leeftijd: 16

Ik zoek een lieve penvriend of vriendin die ook nog op school zit of niet maar waar ik lekker over school en mijn hobby's kan praten dus als rea op dit bericht


Willem

Leeftijd: 55