Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Inloggen    Wachtwoord vergeten?Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Kost het iedere keer een credit als ik dezelfde persoon wil mailen

Als je een bericht verstuurt via Penvrienden krijgt de ontvanger jouw e-mailadres te zien (als afzender). Als hij reageert op de mail hebben jullie elkaars e-mailadres en heb je Penvrienden daarna niet meer nodig om elkaar te mailen.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met menno@deio.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Diana

Leeftijd: 45

Hallo,
Leuk dat je mijn bericht leest. Ik ben een vrouw van 45 en zoek een warm contact per mail.
Heb veel interesses.
Ik woon in het midden van het land.
Groetjes diana


stefan@deds.nl

Leeftijd: 36

@rdd: ik heb hier geen tegoed maa zou jel met je willen mailen. ben 36, blind vanaf mijn geboorte, humoristisch en met een luisterend oor. kan je mij mailen op stefan(at)deds.nl vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username
Groeten, stefan


Margriet

Leeftijd: 54

Hallo daar!

Ik ben op zoek naar spontane en leuke leeftijdsgenoten met levenservaring,een brede belangstelling,gevoel voor humor heeft en houdt van gezellig kletsen via de mail,om zo een langdurige(mail)vriendschap op te bouwen.

Ik ben niet op zoek naar een relatie gewoon een leuke en spontane(mail)vriendschap.

Ik zie je reactie graag tegemoet.

Groet Margriet


RDD

Leeftijd: 33

Hallo! Het verliezen van mijn baan, krijgen van een burn out én de hele coronasituatie daar bovenop hebben ervoor gezorgd dat ik vrij depressief en geïsoleerd ben.

Omdat ik voorzichtig ben met het afspreken/ontmoeten van mensen, merk ik dat het contact met vrienden steeds meer verwatert. Daardoor voel ik me nóg meer alleen en nóg geïsoleerder.

Vroeger had ik vaak penvrienden, en dit leek me een goed moment om weer eens 'oldskool' deze vorm van communiceren op te pakken - om lief en leed met elkaar te kunnen delen of om het juist over de dagelijkse rompslomp te hebben. Over mij: 33-jarige vrouw. Mijn voorkeur gaat uit naar een penvriend(in) van 30+. Ik kijk uit naar je reactie!


Lora

Leeftijd: 18

ik ben een meid
hou van sporten, smoke, en chille met vrienden!
contact me!


Rosalin

Leeftijd: 68
Highslide JS

Hoi, ik ben Rosalin,

HBO, ik heb affiniteit met de antroposofie, werkzaam in de sociale sector en moeder van twee zoons een dochter en Oma van vijf kleinkinderen, ik kom uit de omgeving van Breda.
Trefwoorden: assertief, creatief, filosoferend, spontaan, zorgzaam, ik rook niet en drink soms voor de gezelligheid.

Ik zoek een penvriend voor vriendschap.
Uitstapjes naar een museum, theater, concert, film of stedenbezoek hebben eveneens mijn belangstelling!

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Groetjes,
Rosalin


Ik zoek jou, dame met een verhaal en met levenservaringen die je via deze weg wilt delen.

Leeftijd: 66

Hallo zoekenden,

Ik hoop te kunnen schrijven met een dame die breed georiënteerd is en die het fijn vindt om van gedachten te wisselen over wat zij zich bezighoudt. Alle onderwerpen zijn welkom, mag ook gaan over je verleden en heden, wat je blij maakt en ook waar je nu nog mee zit.

Mijn voorkeur gaat uit naar dames van boven de 45 die iets te delen hebben. Ervaring (de mijne) leert dat ik beter kan communiceren met dames met levenservaringen en die breed georiënteerd zijn. De leeftijd is maar een indicatie, als je denkt via de mail met mij te kunnen sparren, wees welkom.

Groetjes van Izac


Britte

Leeftijd: 16

Hiii ik ben Britte en ik ben 14 jaar ik zoek een vrouw om mee te mailen liefste vanaf 40 jaar ik doe havo en hou van breien en knutselen met vilt, misschien kunnen we leuke tips uitwisselen als je ook van breien houdt groetjes britte


Bob

Leeftijd: 46

Hoi,

Ben op zoek naar een mailvriendin van ongeveer mijn leeftijd om een langdurig mail contact mee op te bouwen over de zin en onzin van het leven en dingen die je bezig houden.
Ben zelf wat terug getrokken, kat uit de boom kijker en heb gewoon wat tijd nodig om iemand te leren kennen en vertrouwen dus verwacht niet gelijk diepgaande gesprekken... maar als je dit niet afschrikt dan hoop ik van je te horen op bobje1974 (at) outlook.com


Groetjes
Bob


Ben

Leeftijd: 56

Hallo

Deze vrolijke spontane jongeman van 56 is op zoek naar een mailvriendin om gezellig
te gaan mailen .
ik zoek meer een soort maatje, één waar je alles mee kunt delen en die een luisteren oor heeft
en zelf geen gesloten boek is .
spreek jou dit oproepje aan ? nou wacht dan niet langer , ik kijk naar je uit .


groet Ben