Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Inloggen

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Inloggen


Hoe werkt Penvrienden.nl?

Voor 1.30 euro koop je 6 credits. Daarmee kun je 6 keer reageren op verschillende berichten. De credits blijven onbeperkt geldig. Het maakt dus niet uit wanneer je op een oproepje reageert.

Hoe lang ben je lid als je hebt betaald?

Op Penvrienden.nl kun je credits kopen die blijven onbeperkt geldig. Ze verlopen dus niet. Je kunt voor 1.30 euro 6 keer reageren op verschillende berichten. Je kunt daar dus zo lang over doen als je wilt.

Kost een berichtje plaatsen ook geld?

Een berichtje of oproep plaatsen op Penvrienden.nl is gratis.

Kost het iedere keer een credit als ik dezelfde persoon wil mailen

Als je een bericht verstuurt via Penvrienden krijgt de ontvanger jouw e-mailadres te zien (als afzender). Als hij reageert op de mail hebben jullie elkaars e-mailadres en heb je Penvrienden daarna niet meer nodig om elkaar te mailen.

Ik heb een berichtje geplaatst, maar het verschijnt niet

Als je een berichtje hebt geplaatst krijg je een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarna log je in en wordt je oproepje geactiveerd. Ga dus snel naar je mail en log in om je bericht te activeren.

Kan ik mijn berichtje aanpassen?

Ja, als je je bij Penvrienden.nl aanmeldt krijg je een e-mail met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je berichtje aanpassen of uitzetten.

Contact

Je kunt contact opnemen met menno@deio.nl als u iets ziet dat niet door de beugel kan.


Pagina 1:

Johan

Leeftijd: 53
Highslide JS

Hallo,
Leuk dat je mijn oproepje even leest.
Ik zoek een leuk gezellig mailcontact.
Om gezellig te kletsen over de dagelijkse dingen die ons bezig houden.
Niet dat er perse dagelijkse gemailt moet worden .
Maar gewoon als je zin en tijd hebt.
Al kan het wachten op een reactie terug soms al na een minuut te lang duren haha.
Ik woon in Friesland en enkele hobby's zijn varen, strand zee en zon ,motorrijden en naar de sauna gaan.
Zoek jij ook een leuk mailcontact mail me dan.
Johanhup at live punt nl

Groetjes Johan.


Michiel

Leeftijd: 31

Hallo,
Ik ben opzoek naar wat leuke mensen om mee te mailen. Laat ik me kort even voorstellen. Ik ben Michiel, 31 jaar oud en ik woon in Den Haag. Als je meer wilt weten stel gerust vragen.

Het maakt me niet uit of je man of vrouw bent, leeftijd zeg tussen de 25 en de 40. Maar iets ouder of jonger mag ook als er maar een klik is.

Tot schrijfs,
Michiel


Saarx

Leeftijd: 22

Hoi hoi,

Ik ben sara, 22 jaar en student verpleegkunde. Ik sta graag in contact met verschillende soorten mensen. Ben dan ook heel sociaal en laagdrempelig in contact.

Saraabdia(apenstaartje)outlook punt comRootje

Leeftijd: 51
Highslide JS

Hoi🎉
Ik ben een vrolijke, en boven alles positieve man. Pas 51 jaar op deze aardbol aanwezig maar lichaam en geest zijn maximaal de helft. Ben prettig gestoord, maar ook zeker in voor een goed gesprek. Ben ook getrouwd, en mijn vrouw weet dat ik via hier een penvriendin heb/zoek en we zijn hier ook open en eerlijk over naar elkaar toe! Je mag je verhalen, dagelijkse dingen en al je avonturen mailen naar roverhulst ape staartje g meel punt kom.
O ja, verder heb ik twee dochters en een hondje. Jarenlang in sterren restaurants gekookt maar nu bedrijfsleider van een prachtige grote winkel. Je kan met mij over alles praten. Dus maakt niet uit wat het onderwerp is. Ik zeg altijd: ik heb geen geheimen, hooguit verrassingen😉.

Ook mail je gewoon lekker wanneer je wil en zo vaak je wil. Gewoon waar jij je goed bij voelt. Belangrijk vind ik namelijk dat je geen druk of stress erdoor voelt maar dat het ook voor jou leuk is🎉🎉 go with the flow🎉

Laat die gezelligheid maar starten dus ik kijk uit naar je mailtje.
Groetjes, tot snel!😊
Ro.


stefan

Leeftijd: 38

Hallo,
Ik zoek specifiek naar een (pen)vriendin die na dit leven, net als ik, naar de hel gaat. Weet je zeker dat je daar terecht komt, of verwacht je het? Of geloof je er misschien niet zo in maar weet je wel van jezelf dat je iemand bent die in de hel thuishoort als die bestaat? Dan leer ik je graag kennen. Je kan me mailen op stefan(at)deds.nl vervang (at) door het apenstaartje.
Hieronder nog wat uitleg voor diegene die liever eerst begrijpt wat ik zoek voor te reageren. Ik Stel me de hel voor als een diepe put met een gigantische berg kokende stront waarin mensen die daar terechtkomen liggen en extreem gemarteld worden. Op die plek vol pijn en stank ben je dus enkel nog het resultaat van je slechte leven/keuzes. Niks meer om over op te scheppen, niks meer om op te hopen, niks uiterlijks meer waarom je geliefd zou kunnen worden door een ander. Maar toch denk ik dat mensen die daar zijn of nog komen ook verlangen naar iemand die ondanks die hopeloze en verdiende situatie naast hen wil liggen, die hen steunt, van hen houdt en voor eeuwig bij hen blijft. Dat is wat ik zoek, want ik verdien de hel echt, maar ook wat ik wil geven aan iemand die dat ook echt verdiend. Of dat op vriendschappelijke of relationele basis zal zijn moet de toekomst en onze klik uitwijzen. Voor mij is het zo dat ik me sexueel enkel nog aangetrokken kan voelen tot iemand die net als ik naar de hel gaat. Maar ook een vriendschap zonder sexuele lading met iemand die net als ik naar de hel gaat zou ik al heel fijn vinden. Waarom ik specifiek een vrouw zoek? Ik heb gewoon niet zo`n klik met mannen, ik zou niet voor eeuwig de hel met een man willen delen. Ben je zelf niet degene die ik zoek maar denk je die wel te kennen? wijs diegene dan op mijn oproepje zodat ze contact met me kan zoeken. Ik zoek echt al ruim 10 jaar, en zou degene die ik zoek nu weleens heel graag willen vinden.
Groeten Stefan


Bert

Leeftijd: 60

Zoek gezellige vrienden van na 55 jaar. Jonger mag ook uiteraard.
Heb een hele brede belangstelling.


Sander

Leeftijd: 58
Highslide JS

Deze rustige jongen is zeer geïnteresseerd in de mening van mensen
over b.v. natuur (tuin,3 katten); cultuur (muziek, film); kunst (tekenen/
schilderen); humor en het leven zelf.

Groeten,
Sander


martin

Leeftijd: 65

Hai ik ben martin (geb)ik houd van een leuke vriendschap per mail chat of op een andere manier,
mijn hobby,s motor ,reizen,fotografie,film en een leuke vriendschap ,een lekker hapje of drankje en samen gezellig bijkletsen woon in het midden v/h land


Nathalie

Leeftijd: 37

Hallo iedereen,
wat leuk om zoveel oproepjes te lezen van zo'n unieke mensen als wij allemaal.
Ik dacht om buiten het reageren op oproepjes ook eens zelf te proberen een zoekertje te plaatsen.
Ik ben Belg, 37 jaar, alleenstaand met 2 mooie honden, heb een vriend Fabian die elders woont, ik ben goedlachs, probeer telkens opnieuw het positieve uit het leven te halen, denk veel na, soms gefilosofeer over het leven en de wereld,... Ik hou van communicatie tussen mensen, wij zijn dan ook geboren als sociale wezens. Ik zou graag eens op een andere manier willen kennis maken met mensen, namelijk door te pennen met jullie.
Ik werk als leerkracht Godsdienst, voor de rest ben ik vrij normaal denk ik, hoop ik lol,...
Leeftijd, man, vrouw, doet er niet toe, laat maar horen.

Lieve warme groetjes,
Nathalie


Ruud

Leeftijd: 67

Het leven is veel tekort om eenzaam in een hoekje te blijven zitten.
Ben jij die gene die breed georiënteerd is en het leuk vind om over uiteenlopende onderwerpen te schrijven ?
Ben jij die gene die van lange mails houd ?
Dan ben zit je bij mij op het goede adres.

Ik heb ook Facebook, m.a.w. zou een direct chatcontact ook mogelijk zijn.
Let wel !!! Ik ben absoluut NIET uit op een relatie.
Ik ben gelukkig getrouwd en dat hou ik graag zo.

Wil je meer over mij ( ons ) weten schroom je niet antwoord krijg je altijd.

Groetjes Ruud.