Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Vraag je wachtwoord op


Pagina 1:

Jolanda

Leeftijd: 40
Highslide JS

Met elkaar van gedachten wisselen, elkaar leren kennen, lachen, elkaar helpen, filosoferen of gewoon over koetjes en kalfjes kletsen, ik vind het allemaal leuk. Vooral als dat ook allemaal met dezelfde persoon kan. Heb je humor, een gezonde dosis zelfspot, ben je open en eerlijk en heb je een brede interesse voor allerlei verschillende onderwerpen? Stuur dan vooral een berichtje.

Alvast een klein beetje over mezelf: ik werk als verzekeringsadviseur (vooral als klachtbehandelaar) en schrijf daarnaast toneelstukken voor amateurtoneel. Ik reis graag en ga vaak naar concerten en het theater.


Alexan(dra-der-dria)

Leeftijd: 70

Oud en belegen? Kan nog goed bewegen. Wil graag schrijven met mensen die een rugzak(je) hebben.
Zelf heb ik heel wat beleefd in al de jaren op deze aardkloot. Alles mag aan bod komen, als het maar
realischties is.Open je dagboek, het blijft onder ons. Vrouw of man, maak er wat van!
Dit oproepje is bestemd voor oud en jong. Ben erg benieuwd!


stefan@deds.nl

Leeftijd: 35

Als er 2 opties zijn: hemel of hel, kom jij dan, net als ik, in de hel? Ben je een vrouw? Dan lijkt het me leuk om penvrienden te worden.
aub geen mannen, of pogingen me te bekeren. mailen mag naar stefan(at)deds.nl vervang (at) door het bekende teken.


Loes

Leeftijd: 55

Ha lezers
Per toeval kwam ik deze site tegen en dan moet je je gewoon inschrijven, hahaha. Lezen en schrijven heb ik altijd leuk gevonden. verder ben ik best wel creatief en verzin altijd wel iets wat me leuk lijkt om te doen en dan uitproberen of het wat voor mij is.
wil je meer weten, schrijf gerust maar op 1 voorwaarde: graag ook wat over jezelf schrijven!


Groetjes, Loes


Reem

Leeftijd: 24

Hey, ik ben reem uit het zuiden van het land.
Ik ben opzoek naar een leuke en gezellig mailmaatje, gewoon over vanalles en nog wat. Ik ben graag thuis en het lijkt me daarom leuk om met iemand te mailen over vanalles en nog wat. Het liefst een dame dat vind ik vaak het leukste mailen.

Groetjes R


Mart

Leeftijd: 58
Highslide JS

Ik, man, zoek een mailvriendin. Geen mannen, slechte ervaringen mee helaas.
Sta nog midden in het leven en geniet graag van elke dag. Ik reageer trouwens altijd op elke mail die ik krijg.
Jong of oud leeftijd vind ik niet belangrijk.
Zoek geen relatie of date.
Mijn gmail is maartennogwat.


Groet
Mart


Dieter

Leeftijd: 36

In België 36 jaar geleden geboren maar ondertussen in Nederland neergestreken na een kleine zoektocht naar dat ene kleine huis dat ik kon kopen en mijn thuis kon maken. Genietend van kleine dingen dein ik door het leven daar het grootte geluk in kleine onverwachte zaken, dingen,.... zit.

Wandelen door de bossen op zoek naar die ene bank. Omringd door de rust en de stilte die de natuur ons geeft. Om daar dat ene hoofdstuk te lezen in één van de vele mooie boeken die er zijn.

Nagenietend thuis met een lekker tasje thee omringd door kaarsen en wierook met op de achtergrond wereldmuziek om even weg te dromen of te zoeken naar die ene tentoonstelling, museum of stad waar ik dan later in kan weer verdwalen.

In mijn werk probeer ik een houvast een zorg te bieden voor 17 dementerende bejaarden. Die ik met heel veel passie en héél veel liefde verzorg.

Op mijn wegen ben ik op zoek naar nieuwe mensen die mee het leven SAMEN willen inkleuren. Niet zoekende naar een relatie maar wel naar die ene van vele mooie bijzondere vriend(in)en

Dieter


Andre

Leeftijd: 78

Ik ben een man die nog wat van het leven wil genieten.
Heb gekozen om met iemand te pennen omdat ik het
alleen zijn een beetje zat ben. Ik vind het leuk om te doe
het zelven, hou van lezen, en zie graag spannende films.
Dagjes uit en stedentrips vind ik ook super, maar het
liefst samen met iemand. Wie wil met mij pennen?


Rene Evers

Leeftijd: 50

Ik ben een open breeddenkende persoon, uitgesproken mening maar zeer geïnteresseerd in de mening van anderen. Het liefste praat ik op een open manier zonder taboes, waarbij ik praktisch iedere maatschappelijke, politieke of economische norm of denkwijze op een objectieve manier durf te bekritiseren. Out of the box denken of paradigma verschuivingen ga ik niet uit de weg. Kortom een nieuwlichter, vooruitloper met veel respect voor geschiedenis, cultuur en maatschappelijke waarden.


Johan

Leeftijd: 42
Highslide JS

Ik ben iemand die al aardig wat in zijn leven heeft meegemaakt, zowel veel positieve maar ook de nodige nare ervaringen. Ben je nog op zoek bent naar iemand met veel levens ervaring, kan je zeker bij mij terecht Je mag me dan altijd advies vragen, maar natuurlijk kunnen we ook over heel andere onderwerpen praten hoor, gewoon gezellig met elkaar mailen!

1address4all aapje gmail puntje com

Paar interesses van mij: muziek, films, lezen, lange wandelingen maken, reizen, varen, fotografie en nog veel meer.

Sinds ik recent vader ben geworden van een mooie dochter, zou ik graag met jonge vrouwen in contact willen komen. Aangezien je misschien nog wel thuis woont of pas op jezelf bent gaan wonen, is jouw ervaring met opgroeien nog recent. Ik zou graag van je willen leren en natuurlijk mag je mij dan ook van alles vragen. Ik ben een ruimdenkend persoon, dus niets is te vreemd