Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Vraag je wachtwoord op


Pagina 1:

stefan@deds.nl

Leeftijd: 38

Hallo,
Ik zoek specifiek naar een (pen)vriendin die na dit leven, net als ik, naar de hel gaat. Weet je zeker dat je daar terecht komt, of verwacht je het? Of geloof je er misschien niet zo in maar weet je wel van jezelf dat je iemand bent die in de hel thuishoort als die bestaat? Dan leer ik je graag kennen. Je kan me mailen op stefan(at)deds.nl vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Hieronder nog wat uitleg voor diegene die liever eerst begrijpt wat ik zoek voor te reageren. Ik Stel me de hel voor als een diepe put met een gigantische berg kokende stront waarin mensen die daar terechtkomen liggen en extreem gemarteld worden. Op die plek vol pijn en stank ben je dus enkel nog het resultaat van je slechte leven/keuzes. Niks meer om over op te scheppen, niks meer om op te hopen, niks uiterlijks meer waarom je geliefd zou kunnen worden door een ander. Maar toch denk ik dat mensen die daar zijn of nog komen ook verlangen naar iemand die ondanks die hopeloze en verdiende situatie iemand naast zich willen die hen steunt, van hen houdt en bij hen blijft. Dat is wat ik zoek, want ik verdien de hel echt, maar ook wat ik wil geven aan iemand die dat ook echt verdiend. Of dat op vriendschappelijke of relationele basis zal zijn moet de toekomst en onze klik uitwijzen. Voor mij is het zo dat ik me sexueel enkel nog aangetrokken kan voelen tot iemand die net als ik naar de hel gaat. Maar ook een vriendschap zonder sexuele lading met iemand die net als ik naar de hel gaat zou ik al heel fijn vinden. Waarom ik specifiek een vrouw zoek? Ik heb gewoon niet zo`n klik met mannen, ik zou niet voor eeuwig de hel met een man willen delen. Ben je zelf niet degene die ik zoek maar denk je die wel te kennen? wijs diegene dan op mijn oproepje zodat ze contact met me kan zoeken. Ik zoek echt al ruim 10 jaar, en zou degene die ik zoek nu weleens heel graag willen vinden.
Groeten Stefan


Adriaan

Leeftijd: 47

Hoi,

Ik ben op zoek naar een penvriendin om met elkaar de gezellige maar ook de andere dingen die je meemaakt en bezighoud te delen.

Ik ben Adriaan, 47 jaar, relatie en wandel graag in de natuur of op het strand en met de hond en maak tijdens het wandelen graag natuurfoto's en zou het leuk vinden om die te delen met je.

Hoop van je te horen.
Ik ben te bereiken op Adriaan(punt)1974 (at) outlook.com


Groetjes Adriaan


Martijn

Leeftijd: 35

Hallo Allemaal,

Ik ben Martijn, 35 jaar, woon in Leiden.
Mijn hobby`s zijn wandelen, sporten(op het moment alleen sportschool) films kijken en gamen. En afhankelijk van de seizoenen heb ik nog een aantal andere hobby`s die ik af en toe weer een paar maanden doe.

Ik ben niet op zoek naar een relatie. Ik wil voor andere een lezend oog zijn (de mail variant van luisterend oor.) Gewoon over van alles heen er weer kunnen mailen wat er in het leven gebeurd. Het hoeven echt niet allemaal zware onderwerpen de zijn. Gewoon iets wat we willen delen.
Man of vrouw maakt niet uit.
Wat betreft leeftijd zou ik willen zeggen, i.v.m. de aansluiting in hoeveelheid levenservaring, een bovengrens van 45 jaar maar dit is voor mij eigenlijk ook geen probleem als het een goed contact is.

Op het moment ben ik bezig om te herstellen van een Burn-Out met daarbij een aantal andere problemen. (Niet dat het geheim is maar niet voor in dit bericht)

Ik zie je bericht wel verschijnen als je met mij wil mailen,

Groetjes Martijn,


Rene

Leeftijd: 49

Heb je zin om te mailen over de dingen die je boeien, wat je voorbij ziet komen op TV, wat je in de krant leest? Vind je de jongen / het meisje* van de groentenafdeling van de lokale supermarkt geweldig / foeilelijk / helemaal 't einde / een ontiegelijke kwal / het meest prachtige wezen op deze aardkloot*? Ben je vrolijk / chagrijnig / opgewekt / inktzwartgallig / een lachebek / een onverbeterlijke zuurpruim*?
(* doorhalen wat niet van toepassing is)

Een paar steekwoorden m.b.t. mijn persoon: 49 jaar jong, import-Brabander, rockmuziek in alle soorten en maten. Ouderwets brieven op perkament kalligraferen is niet echt mijn ding, maar lijkt het je leuk om te mailen, twijfel dan niet langer en waag er vandaag nog een mailtje aan.

Je krijgt altijd antwoord.

renevanleenen at hotmail.comEvi

Leeftijd: 36

Hallo iedereen

Ik ben Evi en ik ben 36jaar en ik woon in belgie. En ik zoek nieuwe penvriendinne die in belgie wonen hopelijk zitten hier nog belgie tussen die nog willen schrijven?
Brieven schijven doe ik al heel lang en vind het steeds leuk đŸ˜‰ postcrossing doe ik ook ondertussen al. En andere hobby's heb ik ook maar dat vertel ik later in de brief anders weet je al veel over mij. đŸ˜‰
Dus als je geĂ¯nteresseerd zijt stuur maar mail
Evidierckx@hotmail.com
Grtjes en tot snel kijk er naar uit


Jette

Leeftijd: 68
Highslide JS

Jette is op zoek naar een mailvriendje van haar leeftijd omdat ik nu in deze levensfase ruimte heb voor nieuwe "input" en ik open sta voor integer en meelevend schrijf-contact. Daar ik weinig mannen in mijn kennissenkring heb, ben ik hier op zoek naar een serieuze single penvriend. Een "heer" met waarden en normen. Ik ben een humorvolle, optimistische en sociale vrouw, alleenstaand en ben in velerlei dingen geĂ¯nteresseerd. Ik kijk uit en ben benieuwd naar je reactie.


Reecha

Leeftijd: 55

Gebonden vrouw. Niet op zoek naar een relatie. Wel op zoek naar iemand waar ik gedachten mee kan delen en een beetje kan sparren over diverse onderwerpen. Zie je reactie graag verschijnen.


Elke

Leeftijd: 40

Hallo Allemaal,

Nu alles weer langzaam back to normal is gegaan merk ik ook dat ik het fijn vond om via mail contact met collegas te hebben. Nu dat weer allemaal een beetje weg is hoop ik via deze weg met leuke mensen kennis te maken en leuke mails uit te wisselen.

Ik ben niet op zoek naar een relatie maar ik wil gewoon leuk en gezellig contact.
Man of vrouw of leeftijd maakt mij niet uit als je maar leuk en gezellig wil mailen en er de tijd voor vrij wil maken.

Ook vind ik het leuk om verhalen te schrijven waarbij ieder steed een stukje aanvult. Daar houd ik ook van.

Omdat ik betalen voor allemaal reacties een beetje oneerlijk vind is mijn email: elkemountain Dan het apenstaartje en dan gmail en dan com

Groetjes
Elke


Michael

Leeftijd: 55

Hoi,

Ik, 55 jarige man, ben op zoek naar een leuke penvriendin via email.

Leeftijd is niet belangrijk dus jong en "oud" kan reageren.

Gezellig over van alles mailen, niets moet en alles mag. Wie weet kunnen we op die manier een leuke "relatie" opbouwen.

Hoop snel van je te horen.

Michael


jasmijn

Leeftijd: 16

Hay

Ik zoek een penvriend of vriendin die het ook leuk vindt om te kletsen over school en vrije tijd en hobby's. Ik hou van shoppen, sporten, lezen en nog veel meer. Zit nog op school. Wil jij mijn mailvriend of vriendin worden. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk, als je maar gezellig bent.

Groetjes
Jasmijn Jessica