Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Vraag je wachtwoord op


Pagina 1:

stefan@deds.nl

Leeftijd: 38

Hallo,
Ik zoek specifiek naar een (pen)vriendin die na dit leven, net als ik, naar de hel gaat. Weet je zeker dat je daar terecht komt, of verwacht je het? Of geloof je er misschien niet zo in maar weet je wel van jezelf dat je iemand bent die in de hel thuishoort als die bestaat? Dan leer ik je graag kennen. Je kan me mailen op Stefan(at)deds.nl vervan (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Hieronder nog wat uitleg voor diegene die liever eerst begrijpt wat ik zoek voor te reageren. Ik Stel me de hel voor als een diepe put met een gigantische berg kokende stront waarin mensen die daar terechtkomen liggen en extreem gemarteld worden. Op die plek vol pijn en stank ben je dus enkel nog het resultaat van je slechte leven/keuzes. Niks meer om over op te scheppen, niks meer om op te hopen, niks uiterlijks meer waarom je geliefd zou kunnen worden door een ander. Maar toch denk ik dat mensen die daar zijn of nog komen ook verlangen naar iemand die ondanks die hopeloze en verdiende situatie naast hen wil liggen, die hen steunt, van hen houdt en voor eeuwig bij hen blijft. Dat is wat ik zoek, want ik verdien de hel echt, maar ook wat ik wil geven aan iemand die dat ook echt verdiend. Of dat op vriendschappelijke of relationele basis zal zijn moet de toekomst en onze klik uitwijzen. Voor mij is het zo dat ik me sexueel enkel nog aangetrokken kan voelen tot iemand die net als ik naar de hel gaat. Maar ook een vriendschap zonder sexuele lading met iemand die net als ik naar de hel gaat zou ik al heel fijn vinden. Waarom ik specifiek een vrouw zoek? Ik heb gewoon niet zo`n klik met mannen, ik zou niet voor eeuwig de hel met een man willen delen. Ben je zelf niet degene die ik zoek maar denk je die wel te kennen? wijs diegene dan op mijn oproepje zodat ze contact met me kan zoeken. Ik zoek echt al ruim 10 jaar, en zou degene die ik zoek nu weleens heel graag willen vinden.
Groeten, Stefan


John (m)

Leeftijd: 69

Wie ben ik? Een man, 69 jaar oud, goed opgeleid, met normen en waarden. Ben o.a. een intensieve mantelzorger. Woon in het midden van het land. Wat zoek ik? Gewoon een vrouwelijk mailmaatje over de dagelijkse zaken en de eventuele gezamenlijke interesses communiceren. Altijd een reactie terug. En dames, een mantelzorger is niet eng, hij zorgt alleen voor iemand, die in grote mate afhankelijk van hem is en waarop geleund mag worden. Een reactie mag ook rechtstreeks naar Vriend2019apenstaartjegmail.com Geen spatie(s) Groet. John


Rootje

Leeftijd: 51
Highslide JS

Hoi🎉
Ik ben een vrolijke, en boven alles gezellige man. Pas 51 jaar op deze aardbol maar lichaam en geest zijn maximaal de helft. Ben prettig gestoord, maar ook zeker in voor een goed gesprek. Ben ook getrouwd, en mijn vrouw weet dat ik via hier een penvriendin heb/zoek en we zijn hier ook open en eerlijk over naar elkaar toe!

Heb twee dochters en een hondje. Jarenlang in sterren restaurants gekookt maar nu bedrijfsleider van een prachtige grote winkel. Je kan met mij over alles praten. Dus maakt niet uit wat het onderwerp is. Ik zeg altijd: ik heb geen geheimen, hooguit verrassingen😉.
Ook mail je gewoon lekker wanneer je wil en zo vaak je wil. Gewoon waar jij je goed bij voelt. Belangrijk vind ik namelijk dat je geen druk of stress erdoor voelt maar dat het ook voor jou leuk is🎉🎉 go with the flow🎉

Laat die gezelligheid maar starten dus ik kijk uit naar je mailtje. Dat kan direct naar roverhulst9 apenstaartje g mail punt com.
Groetjes en tot snel!😊
Ro.


korendrop@hotmail.com

Leeftijd: 45

Hoi, welk(e) vrouw/dame/meisje vind het leuk om van mij (man) foto's en of film te krijgen en erover te mailen ??
eventueel kan ook in opdracht gemaakt worden.
mailadres is wat hier boven staat.

Leeftijd is niet van belang wel 18+
Of gewoon voor de lol leuke verhalen of een babbel mag ook, fake gedoe mag mij overslaan !!


29-11-2022


Lodewijk

Leeftijd: 59
Highslide JS

Ik verheug mij op een briefje van jou, waarin je mij vertelt hoe je je dag hebt beleefd, wat voor ideeën je hebt voor morgen, wat het laatste is wat je voor het eerst hebt gedaan, waarom je niet meer wilt trouwen of samenwonen, waarom je toch weer wilt gaan trouwen of samenwonen, wat jou drijft in je leven, wie of wat zin geeft aan je leven, waarom koken zo leuk is, waarom verlangen en angst in elkaar over kunnen gaan, wat de nachtegaal en de wielewaal zo bijzonder maakt, en waarom het leuk is om met een ander te corresponderen. Daarop geef ik nu al het antwoord: het maakt aan beide kanten een nieuwe wereld open, maar je moet wel voor elkaar open staan. Daarom verheug ik mij op een briefje van jou.


nico

Leeftijd: 48


Emma

Leeftijd: 24

Hoi!
Ik zou een penvriend(in) om zo nu en dan leuke ansichtkaarten heen en weer te sturen! Met een grappig tekstje of iets wat je wilt delen. Interesse? Stuur het eerste kaartje met je afzendadres :D


Bob

Leeftijd: 48

Hoi,

Welke vrouw van rond mijn leeftijd komt mijn mailbox vullen met (gezellige) mailtjes ?
Ben opzoek naar die gezellige klik, uitkijken naar elkaar mailtjes en gewoon alles met elkaar kunnen delen wat je wilt.

Ik ben Bob, 48 jaar, relatie, 2 kinderen en een huisdier.

Wie komt mij in mijn mailbox verrassen ??

Je kunt mij mailen op bobje1974 [at] hotmail [punt] com

Groetjes
Bob


Ben

Leeftijd: 60

Hallo

ik ben op zoek naar een leuke spontane mailvriendin/vriend .
Iemand die ook houd van een fijn open spontaan contact .
Wat mij betreft kunnen we het overal over hebben en is alles bespreekbaar .
iemand waarmee de beslommeringen van alle dag mee kunt bespreken bv.
en wie weet groeit er wel een leuke vriendschap uit .

groetjes Ben


HM

Leeftijd: 56

Dingen delen met een onbekende man en daardoor bekenden worden is mijn doel.