Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Vraag je wachtwoord op


Pagina 1:

Sven

Leeftijd: 34

Hallo iedereen,

Leuk dat je mijn profiel leest. Ik ben Sven, 34 jaar uit het midden van het land.
Via deze weg ben ik op zoek naar leuke, nieuwe contacten. Helaas ben ik vrij eenzaam en wil graag een beetje aanspraak.
Ik houdt van koken, sporten, fietsen en dingen ondernemen.
Ik ben op zoek naar iemand om mee te schrijven en als het klikt leuke activiteiten mee te ondernemen.
Wil je meer weten? Schrijf mij, ik zal zeker een berichtje terug sturen.
Hopelijk vind ik hier een leuke vriendschap.

Leeftijd, geslacht, whatever maakt niet uit, als je maar gezellig en geïnteresseerd bent


Ruben

Leeftijd: 21
Highslide JS

Hallo allemaal,

Ik ben Ruben, een 21 jarige jongen en woon in een dorpje bij Wijchen. Ik heb een spierziekte maar door fysio wordt dit niet erger.
Mijn hobbies zijn gamen, muziek luisteren/maken, fotograferen en filmen.
Ook ben ik groot sneakerfan!

Op dit moment zit ik even zonder baan (ben al bezig om een nieuwe baan te vinden), maar heb gestudeerd in de ICT.


Stuur mij een email via rubenkokken(apestaartje)hotmail(punt)com en misschien stuur ik wel een emailtje terug

Groetjes!


Ikzelf

Leeftijd: 32

Ben benieuwd of dit iets voor mij is..
Jongeman van 32...
heb een boel te vertellen en eigenlijk al te veel shit meegemaakt ..
Ohja en zo gek als wat.
Sportief actief, en een nachtbraker

Wie oh wie...


Stefan

Leeftijd: 34

Hoi


Ik ben 34, heb een vriendin en 3 katten.

Wat ik zoek is leuke contacten via e-mail (of eventueel brief) omdat ik na het zwaarste jaar in mijn leven, me probeer te herontdekken en alles een wat positievere wending wil geven en nieuwe mensen wil leren kennen om een vriendschap op te bouwen. Op deze manier lijkt het me leuk en veilig.
Liefst zou ik babbelen over allerlei dingen met een vrouw, dit puur omdat mijn waardevolste vriendschappen altijd al met vrouwen waren en omdat ik gewoon niet weet wat ik aanmoet met auto's en voetbal.
Graag ook iemand van ongeveer 25 tot 45 jaar, maar ook dit mag gerust een andere leeftijd zijn, hoor.
Liefst iemand van Nederland, maar wederom geen must

Ik heb menig interesses en sta open voor nieuwe activiteiten.
Wandelen in het groen vind ik leuk, maar fietsen is net zo goed. Maar een daguitstapje vind ik ook geweldig.
Tekenen is een manier om de emoties die in me huizen te bevrijden. Hier kan ik heel veel plezier uit halen. Ook schrijven heeft dit effect op me.
Ik heb in de middelbare school even fotografie gevolgd en dit is een liefde die soms geruime tijd wegblijft om dan opnieuw zijn intrede te maken.
Ik kan wel eens genieten van winkelen, vooral in kleine hebbedingetjeswinkels.

Ik doe aan Pilates, heel soms ook yoga, maar de laatste ligt me iets minder.
Af en toe pik ik een tentoonstellinkje mee of ik ga naar museumnacht (weet niet of ze dat in andere steden ook hebben, maar is heel leuk). Verder lees ik af en toe wat, muziek beluisteren (veel indie en de betere country de laatste tijd, maar ook andere stijlen). Ook series kijken vind ik nu en dan tof (voornamelijk in de winter, nu is het te mooi buiten), maar moet bekennen dat ik ben blijven hangen bij series uit '90 en 2000

Soms wil ik iets nieuw proberen zoals gefermenteerde dranken maken, maar dat geef ik (helaas) dan weer snel op.
Ik heb nog wel interesses hier en daar, maar daar later meer over?

Je mag zelf gerust heel andere interesses hebben, kan ook leuk zijn.

Ah ja, ik kom uit Antwerpen in België

Na een tijdje en als het klikt, kan sporadisch afspreken (ergens in het midden ofzo) ook best, wat mij betreft, maar hoeft niet per sé


NB: ik heb al willen reageren op sommige interessante oproepen, maar spijtig genoeg blijft de site om een of andere reden zeggen dat ik geen credits heb, ondanks het telefonisch op te laden.


Groeten en laat maar weten als dit je wat lijkt ruth_buzzi_better_watch_her_back_(at)hotmail(punt)com
Stefan


Roos

Leeftijd: 38

Hoi allemaal! Ik heb een wat ongewoon oproepje. Ik zoek een paar penvriendinnen die zich (heel erg) herkennen in het volgende:
Al jaren worstel ik met mijn gewicht. Ik kom heel makkelijk aan maar helaas val ik heel moeilijk af. Momenteel heb ik een BMI van ruim 37 en moet er minimaal 30 kilo af voor ik een gezond gewicht zou hebben. Daar heb ik echt een ijzeren discipline voor nodig, maar die vind ik zo moeilijk om te vinden, en vervolgens vast te houden...
Vroeger heb ik meerdere penvriendinnen gehad. Hele fijne vriendschappen via de post ontstonden daaruit. Het schrijven van brieven mis ik steeds vaker, in deze snelle digitale maatschappij. En toen ontstond bij mij ineens het idee: waarom niet zoeken naar ‘lotgenoten’ via de post?

Ik zou heel graag met jou in contact komen als je nu denkt: ‘Hé, dit zou over mij kunnen gaan...’ Als jij zelf ook een BMI van minimaal 35 hebt, je dit heel graag aan wilt pakken maar zelf ook steeds vaker met je handen in het haar zit, omdat het steeds maar niet lukt. Als je begrip uit je omgeving lijkt te missen of simpelweg op zoek bent naar iemand om ervaringen mee te delen, tips/recepten uit te wisselen, elkaar te motiveren en soms even je frustratie bij te kunnen uiten. Als jij ook houdt van het schrijven en ontvangen van hele lange brieven, dikke enveloppen met gerust 3 A4tjes aan beide zijden vol geschreven. Herken jij jezelf hierin? Dan hoop ik écht dat je reageert, want dan kom ik heel graag in contact met jou.

Leeftijd is verder onbelangrijk, ik vind het vooral fijn om meiden en vrouwen (sorry mannen!) tegen te komen die zich volledig herkennen in bovenstaande. Je kunt mij mailen op writingrose81(at)gmail(punt)com. Let’s do this together!


Charlotte

Leeftijd: 65

Mijn naam is Charlotte en ik woon in Amsterdam. Mijn werk doe ik hoofdzakelijk vanuit huis. Andere bezigheden zijn wandelen, fietsen, lezen en tv kijken. Uitstapjes doe ik nog steeds weinig tot niet. Schrijven vind ik leuk en ligt me goed. Het gaat mij dan ook om de correspondentie, geen ontmoeting en geen relatie. Iedere reactie beantwoord ik.


Arthur

Leeftijd: 66

Ik zoek een leuke penvriendin rond deze leeftijd. Ik ben getrouwd en heb een zoon van elf jaar. Ik ben heel creatief met schrijven zoals gedichtjes, korte verhaaltjes enz; ik luister graag naar symfonische rockmuziek, oude kerkmuziek. Ik ben vooral geïnteresseerd in hypnose, filosofie, hiernamaals, reïncarnatie en dergelijke.
Van karakter ben ik wat introvert. Ik ben niet zo zeer een prater dan wel een schrijver.


Erwin

Leeftijd: 37

Hallo, ik zoek een pen vriend(in) om mee te kletsen over van alles en nog wat. Ik ben jong van geest en een papa van een 3 jarig zoontje. Ik hou van wandelen met mijn zoon, series kijken, lezen, gamen, werken (ja mijn werk is gewoon leuk), muziek maken en luisteren, pretparken en dierentuinen en nog veel meer. Leeftijd en geslacht maakt me niet zo veel uit. ekkelerwin(apestaart)hotmail(com)


Corine

Leeftijd: 26
Highslide JS

Hallo. mijn naam is Corine ik ben 26 jaar en woon in een dorp in de provincie Groningen. in het dagelijks leven ben ik pedagogisch medewerker op een bso met kinderen tussen de 4 en 7 jaar. daarbuiten heb ik veel uiteenlopende hobby's. ik hou heel erg van oude techniek en knutsel ook zo nu en dan aan auto's. daarnaast vind ik het ook leuk om lekker op de bank te zitten met een boek of netflix aan. te knuffelen met mijn dieren of lekker op stap te gaan naar het bos met mijn hondje. ik zou het leuk vinden om hier mensen te vinden om over van alles en nog wat te kletsen. leeftijd maakt mij niet zo veel uit. als jij je hier in kan vinden mag je me mailen op corine2402(apenstaartje)hotmail(punt)com


Roelff

Leeftijd: 72

Ik zoek allereerst een leuk en afwisselend mailcontact. Maar ook op zoek, naar iemand die het leuk lijkt, vriendschap te hebben met een ouder iemand..
Ik ben Roelff. Ik ben 72 jaar. Woonachtig in het Noorden van het Land. Mijn hobby's zijn teveel om op te noemen. Helaas ben ik nu in een fase beland door het verlies van mijn echtgenote dat ik mijzelf weer moet hervinden. Dat is moeilijk als je nu overal alleen voor staat.
Lijkt het je wat om met mij te mailen? en nader kennis te maken, mail me dan.
Leeftijd is niet belangrijk. Alleen serieuze mails worden beantwoord.
Gr. Roelff