Penvrienden.nl

Penvrienden

Welkom bij Penvrienden.nl

Ben je op zoek naar penvrienden?

Aanmelden of Inloggen

Hoe werkt het?

Vraag je wachtwoord op


Pagina 1:

small; axe

Leeftijd: 50
Highslide JS

Zie jij jezelf als een leuke, lieve vrouw, gebonden in relatie, of huwelijk.?
En ben je hier beland, "bladerend" tussen de oproepjes.
Misschien weet je niet precies wat je zoekt..
Even een moment, helemaal voor jezelf, en wat feedback, een discreet klankbord, online ,even los van je dagelijkse dingen.
Chemie.
Dit is hoe ik, rustige vriendelijke man van 51 jaar het zou beschrijven..
Het zou zomaar kunnen passen,
Als je er een mailtje aan waagt.
gevers at mail punt com vind je mij.....
Edwin

Leeftijd: 59

Hoi!

Ik zoek een leuke (chat/mail)vriend(in) om gezellig te kletsen over leuke dingen zoals reizen, vakanties, fotograferen, muziek, film en alles waar we gezellig over kunnen kletsen. Eigenlijk is elk onderwerp goed! Ben niet op zoek naar een vaste relatie.

Edwin.


kaatje

Leeftijd: 60

Ik wil graag mailen met mensen die het leuk vinden om een mooi mailcontact op te bouwen. Het liefst wel over allerlei onderwerpen dus niet alleen maar over het weer. Ik ben gehuwd en woon in een leuk dorpje in Brabant. Lijkt het je wat dan zie ik graag je mailtje tegemoet.

Liefst met mensen rond mijn leeftijd.


Fenna

Leeftijd: 55

Hallo daar!

Wat leuk om te lezen dat er in tijden van sociale media soms nog mensen zijn die het leuk vinden om op de "ouderwetse manier "te corresponderen.
In mijn jongere jaren had ik altijd wel een paar penvriendinnen en het lijkt me leuk om die bezigheid weer op te pakken.
Mocht het jou ook leuk lijken om al schrijvend met mij van gedachten te wisselen,dan hoop ik een leuke reactie van jou te mogen ontvangen.

Wie weet kunnen we dan een leuke correspondentievriendschap opbouwen.
Het lijkt mij in ieder geval leuk om al schrijvend een penvriendin te leren kennen.

Tot schrijfs!
Groeten Fenna


stefan@deds.nl

Leeftijd: 38

Hallo,
Ik zoek specifiek naar een (pen)vriendin die na dit leven, net als ik, naar de hel gaat. Weet je zeker dat je daar terecht komt, of verwacht je het? Of geloof je er misschien niet zo in maar weet je wel van jezelf dat je iemand bent die in de hel thuishoort als die bestaat? Dan leer ik je graag kennen. Je kan me mailen op stefan(at)deds.nl vervang (at) door het bekende teken of kijk even naar mijn username.
Hieronder nog wat uitleg voor diegene die liever eerst begrijpt wat ik zoek voor te reageren. Ik Stel me de hel voor als een diepe put met een gigantische berg kokende stront waarin mensen die daar terechtkomen liggen en extreem gemarteld worden. Op die plek vol pijn en stank ben je dus enkel nog het resultaat van je slechte leven/keuzes. Niks meer om over op te scheppen, niks meer om op te hopen, niks uiterlijks meer waarom je geliefd zou kunnen worden door een ander. Maar toch denk ik dat mensen die daar zijn of nog komen ook verlangen naar iemand die ondanks die hopeloze en verdiende situatie iemand naast zich willen die hen steunt, van hen houdt en bij hen blijft. Dat is wat ik zoek, want ik verdien de hel echt, maar ook wat ik wil geven aan iemand die dat ook echt verdiend. Of dat op vriendschappelijke of relationele basis zal zijn moet de toekomst en onze klik uitwijzen. Voor mij is het zo dat ik me sexueel enkel nog aangetrokken kan voelen tot iemand die net als ik naar de hel gaat. Maar ook een vriendschap zonder sexuele lading met iemand die net als ik naar de hel gaat zou ik al heel fijn vinden. Waarom ik specifiek een vrouw zoek? Ik heb gewoon niet zo`n klik met mannen, ik zou niet voor eeuwig de hel met een man willen delen. Ben je zelf niet degene die ik zoek maar denk je die wel te kennen? wijs diegene dan op mijn oproepje zodat ze contact met me kan zoeken. Ik zoek echt al ruim 10 jaar, en zou degene die ik zoek nu weleens heel graag willen vinden.
Groeten Stefan


Adriaan

Leeftijd: 47

Leuk dat je mijn oproep leest, ik ben op zoek naar een penvriendin om met elkaar de gezellige maar ook de andere dingen die je meemaakt en bezighoud te delen. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk, het gaat om de klik die je met elkaar moet hebben.

Ik ben Adriaan, 47 jaar, relatie en wandel graag in de natuur of op het strand en met de hond en maak tijdens het wandelen graag natuurfoto's en zou het leuk vinden om die te delen met je.

Hoop van je te horen.
Ik ben te bereiken op Adriaan(punt)1974 (at) outlook.com


Groetjes Adriaan


patrick

Leeftijd: 59

Hallo !
Mijn naam is Patrick en ik ben 59 jaar.
Ik hou ondermeer van de zee en de natuur, van fietsen en wandelen, tuinieren, lezen, reizen of kamperen (als het niet te ver is). Ik heb interesse voor de wereld, onze geschiedenis en ons verleden, onze toekomst, zijnsvragen.
Deel je ook af en toe graag wat bedenkingen, ervaringen en ziele roeselen ? Dit via mail, gewoon gezellig en zonder verplichtingen. Ben je zelf ook gebonden en dus niet op zoek naar een relatie en heb je veel interesses ?
Ik sta open voor jouw verhaal.
patrick9620 at hotmail.com


manuel vierkant

Leeftijd: 37
Highslide JS

hallo

ik ben manuel ben 37 jaar
en zoek een lieve vrouw om gezellig mee te mailen
manuelvierkant at gmail.com
of via WhatsApp te praten
leeftijd is niet belangrijk
me hobby`s zijn
muziek luisteren, tv kijken, film of dvd kijken, wandelen, zwemmen, naar het strand gaan,
met me katten knuffelen, met de auto weg gaan, kerstshows bezoeken, kerst


Manuela

Leeftijd: 37

Hoi

Ik ben Manuela
Ben 37 jaar
Ben nog man Maar ik wil kijken voor een operatie
Van man naar vrouw
Draag graag Vrouwen kleding
En doe graag lippenstift op En nagellak
Zoek mensen om gezellig mee te mailen
M/V maakt niet uit
Leeftijd ook niet
Manuela.vierkant at gmail. com


René

Leeftijd: 49

Heb je zin om te mailen over de dingen die je boeien, wat je voorbij ziet komen op TV, wat je in de krant leest? Vind je de jongen / het meisje* van de groentenafdeling van de lokale supermarkt geweldig / foeilelijk / helemaal 't einde / een ontiegelijke kwal / het meest prachtige wezen op deze aardkloot*? Ben je vrolijk / chagrijnig / opgewekt / inktzwartgallig / een lachebek / een onverbeterlijke zuurpruim*?
(* Doorhalen wat niet van toepassing is)

Een paar steekwoorden m.b.t. mijn persoon: 49 jaar jong, import-Brabander, rockmuziek in alle soorten en maten. Ouderwets brieven op perkament kalligraferen is niet echt mijn ding, maar lijkt het je leuk om te mailen, twijfel dan niet langer en waag er vandaag nog een mailtje aan.

Je krijgt altijd z.s.m. antwoord.

renevanleenen apenstaartje hotmail punt com